Újabb filmes nyereményjáték a Galaktikával

Sinister2_1000x1443_1_ezt használni

Játssz velünk, hogy megnyerhesd a 10 db páros mozijegy egyikét a Sinister 2. premier előtti vetítésére!

A bűn éjszakája, az Insidious- és a Parajelenségek-sorozatot is gyártó producer az Ethan Hawke főszereplésével készült Sinister folytatásaként készítette ezt a kísérteties és rémisztő filmet.

Courtney (Shannyn Sossamon) végre boldog. Reméli, megállapodhat. Ikerfiai és ő beköltöznek egy magányosan álló, nagy, vidéki házba – ami bár öreg és kopott, mégis különleges hangulata van.

Nem is sejti, mennyire különleges.

A házban démon lakik.

Az egyik fia, Dylan, valahol egy sötét sarokban ráakad néhány régi filmtekercsre, megnézi őket, és borzasztó dolgokat lát. De még annál is borzasztóbb, amit életre ébreszt.

Egy régi sorozatgyilkosság emléke kísérti a házat: és a falak között lapuló démon nem nyughat. Akárki költözik oda, magával akarja vinni…

A Sinister 2. premier előtti vetítésére augusztus 19-én 19 órás kezdéssel kerül sor egy budapesti moziban. Ahhoz, hogy megnyerd a 10 darab páros mozijegy egyikét, nincs más dolgod, mint az alábbi kérdéshez tartozó helyes válasz betűjelét megírd a nyeremeny@galaktika.hu email címre. A levélben mindenképpen írd meg nevedet és telefonszámodat is! Sorsolás: augusztus 17.

A Sinister 2 – Az átkozott ház egy kukoricaföld közepén álló, magányos házban játszódik, egy ikerpár a hőse, akik közül az egyiket egy démon próbál elragadni. A filmet részben egy Stephen King novella ihlette, amelyből készült már film. A címe?

 

  1. a) A kukorica gyermekei
  2. b) Sorvadj el!
  3. c) Nem jön szememre álom

 

Főszereplők: Shannyn Sossamon, James Ransone, Nicholas King, Tate Ellington Fényképezte: Amy Vincent. Zene: tomandandy Látvány: Bill Boes. Írta: Scott Derrickson, C. Robert Cargill Rendezte: Ciarán Foy

 

Mozibemutató: 2015. augusztus 20.

Eredeti cím: Sinister 2

Színes, szinkronizált amerikai film

Műfaj: horror

Gyártó: Blumhouse Productions

Játékidő: 97 perc

Korhatár: 18E

Facebook: https://www.facebook.com/MozICom

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?