Újabb Gyűrűk Ura MMO érkezik

Újabb részletek kerültek napvilágra a tavaly bejelentett Gyűrűk Ura játékkal kapcsolatban. Az Amazon Game Studios bejelentette, hogy együttműködik a Leyou Tchnologies és az Athlon Games cégekkel, hogy létrehozzák az ingyenes MMO játékot.

A játék Tolkien trilógiáján alapszik, így sok ismerős arc visszaköszön majd benne. A történetről azonban egyelőre nincs információnk, ám az Amazon azt már megerősítette, hogy a játék elkülönül a szintén Amazon által készített Gyűrűk Ura sorozattól. A készítők magával ragadó játékélményt ígérnek a fanoknak, ami segít feltárni Tolkien hatalmas világát.

A játék konzolon és PC-n egyaránt elérhető lesz.

A fejlesztők között olyanok is akadnak, akik már nagy tapasztalattal rendelkeznek. Vannak ugyanis, akik részt vettek a Destinity, a Planetside, a WoW, az Everquest, a Defiance vagy éppen a Rift készítésében.

Az új játék versenybe szállhat a 2007-es The Lord of The Rings Online-nal, ami máig működik, de konzolra sosem adták ki.

A megjelenési dátum egyelőre még nem ismert, ami azt sugallja, hogy valószínűleg még várnunk kell rá egy darabig. Ez viszont azt jelenti, hogy akár az érkező Xbox Scarleten vagy a PlayStation 5 rendszerén is megjelenhet – bár mindez csak feltételezés.

Facebook hozzászólások

You may also like...