Űrlord apja is feltűnik A galaxis őrzői 2 új trailerében

A nagyon várt májusi premier előtt csepegteti a Marvel az újabb és újabb előzeteseket A galaxis őrzői 2-höz, amely biztosan legalább annyira laza lesz, mint az első rész volt. Ügyesen csinálja a marketingosztály, hogy a történetből nagy fordulatokat nem lőnek le, inkább csak a hangulatot festegetik nekünk. Drax továbbra se érti a viccet, Űrlord bénán csajozik, a mini Groot akciófigurák pedig biztosan még több háztartásba költöznek majd be. A galaxis őrzői csapata új tagokkal bővül a folytatásban, hiszen az új felvonásban Nebula és Yondu is fontosabb szerephez jut.

Emellett pedig veterán színésszel is bővül a színészgárda, ugyanis Ego karakterét nem más fogja alakítani, mint Kurt Russel. Spoiler, hogy ő amúgy Űrlord apja. Korábban azt rebesgették, hogy elképzelhető, hogy Thanos lesz a fater, a legújabb előzetes azonban minden kétséget kizárólag cáfolja ezt a teóriát. A galaxis őrzői 2-ben fontos szerephez jut még Mantis is, róla itt lehet bővebben olvasni.

A galaxis őrzői talán az egyik legegyedibb hangvételű filmje lett az MCU-nak, ezen az alkotáson kívül egyedül a Doctor Strange tudott még nagyon kiemelkedni. A DC is megpróbált egy hasonló bravúrt a lazára vett Suicide Squaddal, de nekik nem annyira jött össze. A galaxis őrzői 2 május 4-én debütál a mozikban, alább megmutatjuk hozzá a legfrissebben kiadott posztert, teljes egészében. Ökörködésből és klasszikus zenékből biztos nem lesz hiány a folytatásban sem.

gog2-poster2

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?