Vajon mi lesz abból, ha a Marvel és a Riot Games összedolgozik?

A napokban került napvilágra a hír, miszerint a Riot Games és a Marvel partnerként dolgoznak együtt egy képregényen. Ez a comic pedig nem másra fog fókuszálni, mint a Riot Games népszerű játékának, a League of Legendsnek a karaktereire, illetve az ő történeteikre.

Hamarosan tehát számos információt megtudhatunk a LoL világának ikonikus hőseiről, s valószínűleg nem lesz panaszunk a képregény minőségére, hiszen az a Marvel kezéből kerül majd ki.

A középpontba Ashe lesz, aki egy fehér hajú, fagyos íjászkarakterként ismert a játékból, s akinek célja Freljord törzseinek egyesítése. Azon kívül, hogy a mű az eredeti történetet fogja követni, nem sokat árultak el a készítők, azt azonban már tudjuk, hogy főhősünket egészen kiskorától követhetjük majd útján.

Hogy miért pont Ashe lett a kiválasztott, arra több indokot is felsorolhatunk. Olyan figuráról van szó, akinek óriási, ugyanakkor feltáratlan szerepe van a játékuniverzumban. Ezen kívül a játék marketingjében is jelentős, illetve lassan-lassan már egy évtizede a választható hősök között szerepel.

A képregény címe League of Legends: Ashe: Warmother lesz. A szövegírás feladata a Riot Games írójára, Odin Austin Shaferre vár, míg vizuális tartalomért Nina Vakueva (Heavy Vinyl) a felelős. A megjelenés pedig 2019 májusára várható.

Ti melyik karaktert látnátok szívesen képregényhősként?

Facebook hozzászólások

You may also like...