Valami nagyon furcsa dolog történt Batmannel

A képregényipar mindig is híres volt arról, hogy szeretett alternatív univerzumokban kalandozni, így a Marvel és a DC jóvoltából is számos szuperhős igen érdekes alteregóját ismerhettük meg. A Batman: The Drowned #1-ben egy olyan Batman tűnik fel, aki némi génmódosítás után képes lett arra, hogy a víz alatt lélegezzen, minderre pedig azért volt szükség, hogy Atlantisz népe ellen hatékonyan küzdhessen. Mindemellett érdekes csavar az egészben, hogy ezúttal nem Bruce Wayne bújt a denevérember kosztümébe, hanem egy Bryce Wayne nevű nő.

Tehát a The Drowned nagy ötlete, hogy a multiverzumnak ebben a részében a már megismert DC-s karakterek nemet cseréltek, akiket eddig férfiként ismertünk, azokból nő lett, és fordítva. Mindennek köszönhetően például Catwoman helyett is Catmant (?) kapunk, az ő jelmezében egy Sylvester Kyle nevű pasas látható. De ahogy az egyik alábbi képen látható, Aquamanből is Aquawoman lett.

Meredek ötlet, az biztos, a 32 oldalas első szám október 18-án jelent meg, a DC-nél potom 4 dollárért megvásárolható, online formában. A Batman: The Drowned írója Dan Abnett, a rajzoló pedig Philip Tan.

batwoman2

batwoman3

batwoman4

 

Facebook hozzászólások

You may also like...