Végre Magyarországon is felfedezhetjük a Harry Potter AR játékot – Wizards Unite

Szinte titokban, de elérkezett hozzánk, Magyarországra a Harry Potter: Wizards Unite című mobilos játék, ami a Pokémon GO sikeréről példát véve próbálja a telefonunk képernyőjére, és a valóságba hozni a könyvekből ismert varázsvilágot.

A feladat egyszerű, varázstárgyakat kell összegyűjtenünk a telefonunk, és az eszközünk kameráján keresztül kell fürkésznünk a világot magunk körül, hogy minél többet összeszedjünk, és így tapasztalati pontokat szerezhessünk, és szintezhessünk. Természetesen nem csak varázstárgyakkal találkozhatunk kint a hőségben, hanem tér-időben elveszett mágusokat is vissza kell varázsolnunk a saját dimenziójukba, vagy éppen halálfalókkal kell élet-halál harcot vívnunk, de még mágikus állatokra is akadhatunk, ha olyan szerencsénk van. A tapasztalati pontok gyűjtésével magasabb szintekre léphetünk, és egyre több varázslatot tudhatunk magunkénak.

Ti ki mertek lépni a hűvös lakásból azért, hogy szembenézzetek Voldemort erőivel? Ha a válasz igen, akkor le a kalappal, te egy igazán elhivatott Harry Potter rajongó vagy!

 

Facebook hozzászólások

You may also like...