Végre PC-n is irthatjuk a szörnyetegeket a Sunset Overdrive-ban!

A jövőben egy mérgező energiaital megfertőzte az emberiséget, amitől mindenki mutáns zombiszerű lény lett. Mi is tagja vagyunk annak az apró közösségnek, akik megúszták az emberiséget fenyegető vírus pusztítását, és a Sunset Overdrive című játékban pont annyi golyót kell kiosztanunk az ellenségeknek, hogy éppen túléljük ezt a meleg helyzetet.

A játék elvileg csak Xbox One-ra jelent meg, de váratlanul minden trailer és bejelentés nélkül kiadták PC-re is ezt az őrülten hangulatos játékot, ahol a Tony Hawk Pro Skater játékok stílusában kell csöveken csúszkálni, és ugrálni miközben pusztítjuk az ellent. A játék ránézésre és hangulatra is nagyon hajaz a Fortnite stílusára, és mivel már most beszerezheted a  Sunset Overdrive-ot steamen ezért még kevesebb indokod van pont emiatt venni egy konzolt.

A játék rendkívül szórakoztató, sötét humora szuper zenével párosul, nem fogod megbánni, ha beszerzed steamen. Üde színfolt ugyanis a mostanában megjelent csalódások (pl: Fallout 76) mellett és ami a legfontosabb, nem Battle Royale, mint a mostanában megjelent játékok tömkelege.

Ha még mindig tűnődsz, hogy megéri-e beruházni erre a 20 Eurós játékra, akkor tekintsd meg a játék trailerét, és essen le magától az állad:

Facebook hozzászólások

You may also like...