Végre tényleg free az Oxenfree

Az Epic Store hamarosan a legnagyobb konkurense lesz a Steamnek, hiszen szinte folyamatosan ingyen játékokat osztogatnak, és egyre nagyobb cégeket csábítanak magukhoz annak reményében, hogy az Epic átvegye a vezető szerepet a virtuális játékok online árusításában. Ezúttal az Oxenfree című játék érkezik az Epic Store-ba.

Az Oxenfree egy indie történet vezérelt oldalnézetes tini horror játék, ahol gyönyörű stílusosan egyszerű grafikával megáldott környezetben kell felfedeznünk egy paranormális szigetet, ahol megannyi varázslatos jelenség és persze szörnyeteg áll lesben. A játék elején egy csapat tinédzsert látunk, akik bulizni indulnak egy szigetre, ami mint kiderül, régen egy katonai bázis volt. Miután tábort vetettek, bejárják a közeli barlangokat, amikről az hírlik, hogy rádiójelek hatására természetfeletti jelenségeknek adnak hont.

A játék a 10/10-es játékok kategóriájába sorolható, és mivel ingyen megkaparinthatjuk ezt a kivételes szoftvert, ezért aki még nem játszott ezzel a remekművel, annak melegen ajánljuk ezt a kalandos játékot. A dolog egyetlen hátulütője, hogy be kellene szerezni az Epic Launchert, de hát az már mindenkinek a saját lelkiismeretére van bízva, hogy lenyel-e egy ekkora gombócot. Ha mégis felkeltettük az érdeklődésedet ITT hivatalosan beszerezheted ezt a páratlan játékot.

Facebook hozzászólások

You may also like...