Most már hivatalos, hogy ki játssza el Geraltot a The Witcher sorozatban

A Netflixre most nagy teher nehezedik, ugyanis a The Witcher adaptációjának a sikerétől függ a videojáték-sorozatok megítélése a közeljövőben. Főleg a rajongók nem szeretnék azt, hogy ez a széles körben ismert univerzum megbukjon a kis képernyőn, csak úgy, mint sok másik játék filmadaptációja.

Tekintettel arra, hogy milyen sok szem szegeződik a mutáns szörnyvadászos sorozatra, a többség számára megdöbbentő hír látott napvilágot, mégpedig, hogy a jelenlegi mozis Supermant játszó Henry Cavill kapta Ríviai Geralt szerepét.

Bár korábbi cikkünkben olvashattátok, hogy Cavill nagyon szereti a The Witcher játékokat, kérdéses, hogy mennyire tud majd hiteles alakítást nyújtani, hiszen ahány játékos, annyiféle dolgot szeretünk Geraltban.

A színész lelkesedésének bizonyítéka, hogy ő maga osztotta meg az Instagramján, hogy megkapta a szerepet.

Bár sokan úgy vélik, Henry Cavill csak egy személyiség nélküli szépfiú, talán már nőtt annyit a feladathoz, hogy tényleg egy hiteles képmása lehessen az őszhajú szörnyvadásznak.

Külön csemege nekünk, hogy Magyarországon foroghat majd a The Witcher sorozat jó része, ezért a szemfülesek talán ki is szúrhatják Cavillt a hármas metrón, ha a szerencse úgy hozza.

Az új sorozat 8 epizódból áll, és nem kisebb arcok, mint Alik Sakharov (Kártyavár), Alex Garcia Lopez (Daredevil), és Charlotte Brändström (Outlander) fogják rendezni, tehát minden adott, hogy a Trónok harca méltó ellenfelet találjon, a legjobb fantasy sorozat címért folyó harcban.

Az egyik rajongó már concept artot is csinált arról, hogyan nézhet  ki majd Henry Cavill Geraltként. Biztató?

Facebook hozzászólások

You may also like...