Végre trailer érkezett az új Harry Potter játékhoz – Wizards Unite

A Pokémon GO a 2016-os év legnagyobb játékszenzációja volt, épp ezért örültünk nagyon annak, amikor  a játék fejlesztői bejelentették, hogy a következő projektjük egy Harry Potter témájú kiterjesztett valóságos játék lesz. A játékról mindeddig semmi érdemlegeset nem lehetett hallani, most azonban egy szuper trailerben betekintést tekinthetünk abba, hogyan is képzeli el a Niantic a játékot.

A trailer mellett még egy hosszabb leírást is kaptunk a játékhoz, miszerint a leendő játékosoknak az lesz a céljuk, hogy megakadályozzák Tudjuk ki törekvéseit szerte a világban. Persze azok, akik nem játsszák a játékot lesznek a muglik, ezért ők nem is fogják érzékelni ezeket a veszedelmeket, csak ahogy mi mágusok megküzdünk velük a telefonunk segítségével. A mobilos varázslók egy új szerveződésben, a  “Statute of Secrecy Task Force”-ban fognak szolgálatot teljesíteni, és gátat vetni Voldemort munkájának.

A Harry Potter: Wizards Unite című játéknak még nincs pontos megjelenési dátuma, de valamikor 2019-re várjuk. Szerintetek meg tudja ismételni a Wizards Unite a Pokémon GO óriási sikerét? Addig is tekintsd meg a mobiljáték legújabb trailerét, ha időd engedi:

Facebook hozzászólások

You may also like...