Visszatérnek a lázadó androidok a tévébe

2016 októberében kezdődött a Westworld című HBO-s sorozat, mely az 1973-as Feltámad a vadnyugat című film modernizált továbbgondolása volt. A produkció két műfaj rajongóinak is kedvezett, hiszen a westernt és a sci-fit vegyítette, az április 23-án, hajnali 3:00-kor adásba kerülő 2. évados premier pedig ezt a fonalat szövi majd tovább. A 10 részes folytatásban Kuroszava rendkívül véres filmjei is kapnak némi tisztelgést, ugyanis a szériában bemutatkozik a Shogun World nevű, másik kalandpark is. Itt lesznek szamurájok, feudális Japán, és persze még több durvulás várható. Jonathan Nolan és Lisa Joy, a Westworld showrunnerei szerint a tévés adaptációnak muszáj valami újat is mutatnia, így esett a választásuk erre a világra. Érdekesség, hogy a szezonban lesz ez egy epizód, melyben csak japánul fognak beszélni.

A Westworld második évadában visszatér a Terminátor módba kapcsolt Dolores, illetve folytatja lánya utáni keresését Maeve is, de a főgonosznak számító feketébe öltözött féri és Dr. Ford is újfent tiszteletét teszi a képernyőkön. Az HBO sorozatának új részeire másfél évet kellett várni, a csatornánál azonban a minőség mindennél fontosabb, így vélhetően kevés olyan néző lesz, aki ne csettintene elégedetten a további fejlemények láttán.

 

Hol lesz látható?

A produkció 2. évados nyitórészét a magyar HBO április 23-án, 3:00 és még aznap este, 20:00-kor is levetíti. Mindemellett az HBO GO-ra is felkerül hétfőn a premier, a csatorna online videoszolgáltatása 1 hónapos próbaidő keretében ingyenesen is igénybe vehető.

Facebook hozzászólások

You may also like...