Harley Quinn lehet az új húzónév a DC-nél

Mióta a DC a Marvelhez hasonló univerzumépítésbe kezdett, a Man of Steel és a Batman v Superman után bemutatkozott a vásznakon a Suicide Squad is. Ebben az antihősökről szóló filmben láthattuk először Joker nőjét, Harley Quinnt, akit Hollywood új kedvence, Margot Robbie alakított. Azóta nem telhet el olyan képregényes, filmes rendezvény, ami ne lenne tele a karaktert megszemélyesítő cosplayerekkel. Míg Jared Leto Jokerje bukás lett, addig a baseballütős szőkeség nagyot aratott a rajongói körökben.

Így nem annyira meglepő, hogy a DC erősen építene Harley Quinnre. A Suicide Squad után ugyanis jön a karakter saját spin-offja, a Gotham City Sirens. Ebben főleg női antihősök tűnnek majd fel, úgy mint Macskanő vagy Méregcsók. A rendező David Ayer lesz, ezek szerint a DC-nél nem ijedtek meg attól, hogy a Suicide Squad esetében is annyi újraforgatásra és utómunkára volt szükség. Elsőre ugyanis a film túl komor lett, ezen kellett változtatni és pár poént is csempészni a sztoriba.

A Gotham City Sirens élvezi majd a prioritást tehát a DC-nél, de a Suicide Squad még kettő további folytatást kaphat. Az egyik tényleges lesz, a másik meg szintén spin-off. Először is ott lesz a Suicide Squad 2, melyben nem lenne meglepő, ha újfent szerepet kapna Harley Quinn. Illetve némileg meglepő módon jön még egy Deadshot film is. Habár igaz, hogy a kritikusoknak aránylag bejött Will Smith alakítása. A sokak által lehúzott Suicide Squad talán egyik legjobban eltalált eleme volt a mesterlövész és a zizzent szöszke párosa. Ha itt is hozzányúlnak Quinnhez – és miért ne tennék -, akkor elképzelhető, hogy Joker legnagyobb rajongóját többet látjuk az elkövetkezendő években a vásznakon, mint Batmant vagy Supermant.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?