Megérkezett az új Tomb Raider film hivatalos trailere

Az emberiség jövője ismét az ereklyék fosztogatóinak kezében van, de ezúttal nem Indiana Jones, hanem Lara Croft személyében.

Lara Croft karakterét ezúttal nem Angelina Jolie, hanem a svéd Alicia Vikander nevű, Oscar-díjas színésznő fogja alakítani, akinek a fiatalos lendületét már a trailerben is láthatjuk. Az új film a 2013-as Tomb Raider játék alapján készül, szóval minden bizonnyal külön csemege lesz a Square Enix-féle változat rajongóinak, mely egy igencsak akciódús kalandot dolgozott fel, egy olyan Larával, aki a túlélésre szakosodott. Ebben a részben még egy kezdő, kiforratlanabb kalandornőt kaptunk, ellenben a szakmát meggyőzte a játék, így nem csoda, hogy a reboot is hasonló vonalon halad.

A trailer két perces betekintést enged a film felütésébe, láthatjuk Lara Croft apját, egy pár robbanást, na meg a játékból ismerős jeleneteket. Az új film előreláthatólag 2018 márciusában fog a mozikba kerülni. Júniusban már befejezték a forgatást, szóval már csak az utómunkálatokra kell várnunk.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?