Will Smith a Mátrixban

Már elég régóta ismert tény, hogy nem Keanu Reeves volt az első jelölt Neo szerepére. A Matrix rendezői korábban Will Smith-t kérték fel a szerepre. Akkoriban Will már igazi nagyágyú volt, négy év alatt négy filmmel tarolt: 1995 Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk; 1996 Függetlenség napja; 1997 Man in Black – Sötét zsaruk – 1998 A közellenség. Amikor megmutatták neki a forgatókönyvet, elégedetlen volt vele, és visszautasította az ajánlatot.

Keanu karrierje mindig is hullámzó volt, pont amiatt, mert nem törődött a karrierjével, a kihívások érdekelték. Nem sokkal korábban került a mozikba az ördög ügyvédje című film, amivel ismét a csúcsra került. (Máig a legjobb színészi alakításának tartják, érdekesség, hogy csak azért, hogy együtt játszhasson Al Pacinoval, inkább lemondott a gázsija egy részéről a példaképe javára.) Keanunak tetszett az ötlet és elvállalta Neo szerepét.

Egy youtubert nem hagyta nyugodni a gondolat, hogy milyen lett volna Will a szerepben. Ezért DeepFake technológiával elkészítette ezt a rövid ízelítőt.

Facebook hozzászólások

You may also like...