Zombis krimisorozattal kezdi az évet az RTL Spike

Az iZombie magyar premierjére régóta várunk, hiszen már októberben arról szóltak a hírek, hogy a CW sorozatát bemutatja az RTL Spike. A csatorna többször eltolta a széria kezdését, január 2-án, azaz ma este 22:00-kor viszont végre műsorra tűzik ezt az újdonságot is. Az RTL Spike a sorozatrajongók új fellegvára lehet, hiszen olyan műsorokat hoztak el a hazai nézőknek, mint a Sötét árvák, a The 100, de klasszikus Batman sorozattól kezdve van minden a kínálatban, amire egy magyar geek csak vágyhat.

A képregényadaptáció főszereplője Olivia Moore, akinek komoly reményei vannak a tanulmányait illetően, ám amikor egy nap váratlanul meghal, minden terve fölborul. Az iZombie hősnőjének innentől kezdve élőhalottként kell tengetnie a szürke hétköznapokat, a csavar az egészben pedig, hogy ehhez agyakat kell ennie. Így egy hullaház dolgozója lesz, ahol azzal szembesül, hogy a falatozások után az elhunytak emlékeit is megkapja. Az iZombie egy darkos, groteszk nyomozós sorozat, de a Tru Calling egykori rajongói is megtalálhatják a számításukat a szériával.

Premier tehát 22:00-kor, az új részek pedig minden hétköznap, ugyanebben az időpontban érkeznek, az RTL Spike-on. Alább megmutatjuk a produkció magyar előzetesét is, kedvcsináló gyanánt.

Facebook hozzászólások

You may also like...