Jönnek a Black Mirror könyvek

Charlie Brooker, a Netflixen futó Black Mirror alkotója és a Penguin Random House most kedden jelentette be, hogy hamarosan a “nagyon high-tech” könyv formátumban is élvezhetjük a BM világát.

A tervek szerint a jövőben 3 válogatást várhatunk, természetesen Brooker szerkesztésében. Egy kötet három kisregény terjedelmű történetet fog tartalmazni. Mindegyik teljesen új sztori lesz, a sorozat cselekményéhez nem lesz sok köze. Az eddigi hírek szerint az első könyv 2018. február 20-án érkezik. A készülődő válogatáskötetben különböző szerzők Black Mirror-történeteit olvashatjuk majd. Egyelőre még nem jelentették be a szerzőket, de a Bookseller szerint az írók a kortárs irodalom nagy húzó nevei közül fognak kikerülni.

A kiadó oldalán már előrendelhető a könyv. Az ott olvasható fülszöveg szerint a gyűjtemény hű lesz a tévésorozathoz, miközben igyekszik olyan új, eredeti és szatirikusan sötét történeteket hozni, melyek nagy hatással lesznek modern életünkkel kapcsolatos aggodalmainkra, félelmeinkre, és a körülöttünk lévő világnak egy teljesen, zavarba ejtő oldalát mutatják be.

Mindenesetre mi már nagyon olvasnánk őket. És ti?

Black Mirror cikkek a Galaktikán:
Black Mirror – 3. évad
Ilyen lenne a Black Mirror képregényként

Facebook hozzászólások

Sophi

"az önéletrajzban, mint az irodalomban általában, ami történt, az nem olyan fontos, mint az, amiről a szerző meg tudja győzni a közönségét…" - Salman Rushdie

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?