Jövőre érkezik A galaxis őrzői játék

A Telltale Games az egyik legújítóbb játékkészítő cégnek számít ebben az évtizedben. A történet által vezérelt programjaik legfontosabb eleme a döntés lehetősége: befolyásolhatjuk, ki hal meg és ki nem vagy, hogy jó vagy rossz vége lesz az adott eseménysorozatnak, ami a képernyőn lejátszódik.

A történet- és döntésorientált játékaikat általában kasszasiker filmek (Batman) vagy pedig híres sorozatok (Trónok harca, The Walking Dead) alapján készítették.

A következő alkotásuk sem fog filmes háttér nélkül elkészülni. Ha követjük a cég bejelentéseit, akkor nem meglepetés, hogy a legutóbbi szerződésüket az egyik legnagyobb képregényes céggel, a Marvellel kötötték.

A 2017-ben megjelenő játék nagy valószínűséggel A galaxis őrzőit fogja feldolgozni. A televíziós, rádiós és szinkron színészek amerikai szövetsége (SAG-AFTRA) kiszivárogtatta az eljövendő munkáik listáját, és itt láthatjuk feketén fehéren a Telltale Games egyik társcégének a neve mellett A galaxis őrzőit – a The Walking Dead 3. évada mellett.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?