Megmutatjuk a Könyvfesztiválos borítóinkat

Elismerjük, kicsit megcsúsztunk legújabb Stalkerünkkel, így ezzel együtt összesen öt újdonsággal felszerelkezve érkezünk a 2017-es Könyvfesztiválra, ami idén április 20 és 23 között kerül megrendezésre a Millenárison. Most pedig  megmutatjuk a már előzetesen bejelentett újdonságok borítóit.

Vaszilij Orehov: S.T.A.L.K.E.R. – Katasztrófa sújtotta terület

Hemul, a kommandós kiképzőből lett sztalker azt hiszi, ismét “csak” egy ígéretesen induló vadásztúrára indul, a Zóna azonban nem az a hely, ahová önfeledt szafarikra jár az ember. Vaszilij Orehov S.T.A.L.K.E.R.-trilógiájának első része Aleksandr Rudenko borítójával fog megjelenni.

Stalker-05_05

 

A&B Sztrugackij: Fiú a pokolból

A fiú a pokolból tulajdonképpen két olyan Sztrugackij-kisregény (A fiú a pokolból, A kölyök), melyek ilyen formában eddig nem jelentek meg könyvben magyarul. A könyv átdolgozott és kiegészített fordítása a kisregényeknek; olvasási sorrendben pedig a Delelő-univerzum nyolcadik és kilencedik darabja egyben (A lakott sziget után és Válaszd az életet előtt helyezkedik el).


Fiú a pokolból_cover-01-02 (1)

Jeff Carlson:  Fagyott égbolt

Ha sarkítani szeretnénk, mondhatnánk azt is, hogy a Fagyott égbolt története ott indul, ahol az Európa-rejtély című film véget ér. Tudósok maroknyi csapata intelligens élet nyomait fedezi fel a Jupiter egyik holdján, az Európán és ettől olyan (szó szerint) földöntúli izgalomba kerülnek, hogy meggondolatlanul teszik meg az első lépéseket az ismeretlen faj irányába. Miben nyilvánul meg az Európa lakóinak intelligenciája? Hogyan lehet felvenni velük a kapcsolatot? Mitől lesz valaki idegen, aki különböző? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel foglalkozik a Fagyott égbolt. A könyv eredeti borítóját fogjuk átvenni.

frozen sky 1

 

Dennis E. Taylor: MI, Bob

Bob eladta software cégét és arra készül, hogy élvezze az életet, kiélje igazi geek énjét. Az élet fintora, hogy épp ekkor üti el egy autó… aztán a 22. században ébred, mint mesterséges intelligencia, akit arra kényszerítenek, hogy lakható bolygókat kutasson fel. A teste az államé, személyiségét egy hardware-re töltötték és abban sem biztos, hogy tényleg az-e, akinek hiszi magát. Így csöppen bele Bob élete legizgalmasabb és leglehetetlenebb űrkalandjába. A MI, Bob egy igazi agyeldobós sci-fi, amihez a következő borítóval készülünk.
Légiónyi Bob-07_02

Zsoldos Péter: A viking visszatér

Tavaly bejelentettük, de akkor sajnos nem valósult meg, idén viszont tényleg belevágunk a Zsoldos-életmű gondozásába. A sorozathoz, melyből évente 3 könyvet tervezünk kiadni egységes, minimalista stílusú borítót szerettünk volna. Nagyon kíváncsiak vagyunk, nektek hogy tetszik ez az irány.

a viking visszatér

 

 

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

10 hozzászólás

 1. Letya szerint:

  Most akkor Katasztrófa sújtotta övezet vagy terület? 😉
  A Fiú a pokolból és az MI, Bob azért várós 🙂

 2. vian szerint:

  Sziasztok
  A Zsoldos könyv címlapja elég jó csak az a pajzs vagy mi, lerontja a minimalista látványt. Ami azon van kiírás azt a kötet tetején is vízszintesen is lehetne kiírni De, tetszik.
  A Sztrugackij az olyan hm..összedobottnak tünik kevesebb talán több lenne ha csak nem egy kaland regény.
  A többivel nincs annyira gondom.

 3. vian szerint:

  Sziasztok lemaradt…
  A Mi,Bob ….kötet elején az a felirat hogy a legjobb hangoskönyv lehet hogy megtévesztő….ráadásul hogy sorozat lehet hogy óvatosabban fogják megvenni hisz mi van ha nem jelenik meg az összes akkor ott vagy egy csonka sorozattal.

  • Sophi szerint:

   Szia!
   Ez itthon (nem biztos, hogy kijönnek a folytatások) sajnos örök probléma. Nagyon sok ember arra vár, hogy kijöjjön egyben a sorozat és úgy vegye meg, viszont így nem fogy elég példány az első részből. Aztán nagyon sok, kint befutott cím itthon nem fogy, és végül ezért nem folytatják. Vannak kiadók, akik a rossz fogyások ellenére is befejezik a sorozatokat és tisztelet nekik. Reméljük, a MI, Bobbal nem ez fog történni. Mellesleg, a könyv önállóan is megállja azért a helyét. Olyan a lezárása, hogy persze, folytatni lehet, de az első részen belül a főbb konfliktusokat Taylor lezárja.

   • vian szerint:

    Szia
    Igen így van…de, arra is gondolok hogy eltelik pár év kiadják a sorozat 2-3-4..kötetét akkor
    mit tesz a vásárló hisz rajta a köteten hogy 3.rész! Nos nem veszi meg mert úgy gondolja hogy lemaradtam és vagy megkapom még valahol az első részeket vagy sem.
    Persze Ti tudjátok, csak ez az én véleményem.
    Lehetne úgy is hogy ez a kötet ennek és ennek az univerzumnak a kezdő kötete…a többin meg csak az lenne hogy újabb regény az xy univerzumból.
    Más. Írod hogy a Zsoldos sorozat évente 3 kötetet ad ki mennyi kötetet terveztek és mik lesznek azok?

 4. Galaktika szerint:

  jogos! javítottuk.

 5. solymosgyu szerint:

  ezekből jojjenek ki a folytatások. ozonvíz éve. hosszu háboru. síkvándor. azzal mélységesen nem értek egyet hogy befejezetlenul hagynak konyvfolyamokat.

 6. Sam Reed szerint:

  Ha már így rákérdeztetek, nekem nem tetszik ez a minimalista borító.

 7. marcolex szerint:

  Talán a MacLeod trilógiát befejezhettétek volna. Erősítette volna a bizalmat….

Vélemény, hozzászólás?