Pókember nélkül jön az önálló Venom film

A Pókember 3-ban egész komoly szerepet kapott Venom, a világűrből jött szimbióta, aki Pókember főellensége és kettejük párharcai legalább olyan ikonikusak, mint a Peter Parker és a Zöld Manó közötti iszony. Most a Sony bejelentette, hogy miután Pókembert visszaengedték a Bosszúállók csapatába játszani, csak azért se hagyják békén a hálószövő univerzumát. 2018-ban jön az önálló Venom film. Érdekes döntés, mert ez a spinoff nem ugyanabban a világban fog játszódni, mint a Tom Holland főszereplésével érkező Homecoming, ergo a karakter jogai valószínűleg nem térnek vissza a Marvel Cinematic Universe-be.

Már a 2007-es, Sam Raimi-féle Pókember film után pedzegették, hogy Venom saját filmet kaphat, a trilógia bukása után azonban a Sony inkább rebootolta a franchise-t. A Csodálatos Pókember 1 és 2 nem voltak rosszak, tervezték is, hogy különálló kalandban láthatjuk a Sinister Sixet és Venomot is, de az univerzumépítés terve kudarcot vallott. A már említett Holland lett az új Pókember, aki a Civil Warban már szerepelt, így azt lehetett hinni, hogy a Venom spinoffnak annyi.

venom2

Nos, aki így gondolkozott, az nagyot tévedett. A Sony ugyanis erősen kapálódzik továbbra is, hiszen nem csak a Venom érkezik tőlük, hanem jön még 2018-ban a cégtől egy Pókember animációs film is, mely bevallottan Miles Morales karakterére fókuszál majd. Régen várják ezt a rajongók, hisz az MCU-s Pókember esetében is azt remélték, hogy Peter Parker helyett Morales suhanhat be a Bosszúállók közé.

A Reddit.com-on egyébként napvilágot látott egy egészen őrült pletyka, mely röviden arról szól, hogy a hamarosan a mozikba érkező Life című sci-fi filmben a főszereplő asztronauták a Marson Venom organizmusát találják meg és ez kezdi el őket szépen sorban legyilkolni. Azaz a nézői teóriák szerint a Life lehet a Venom film titkos előzménye, amellyel a Sony hatalmas médiahekket akar csinálni. Merthogy a Life-ot is a Sony hozza el a mozikba. Ráadásul még azt is felfedezni vélték a mozifanok, hogy a Life-ban van egy jelenet, amely feltűnt a Pókember 3-ban is. Az egyes snittek ilyesféle újrafelhasználása elég divatos Hollywoodban, szóval nem érdemes nagyon reménykedni. De! Ki tudja, mennyire kétségbeesettek a Sonynál.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?