Végre megérkezik a magyar képernyőkre a The 100 című tini sci-fi

Sokan már évek óta várnak rá, így nagy hírnek számít, hogy egy új magyar tévécsatornán, az RTL Spike-on mutatkozik be a The 100 című tini sci-fi sorozat. A premier december 4-én, este 22:00-kor esedékes és a produkciót A visszatérők címen kell keresni. A további epizódok kedd esténként lesznek láthatóak. Az eredetileg a CW-n futó széria már a 4. szezonját kezdi 2017-ben, így jókora a lemaradás, de azoknak, akik nem hallottak még róla, érdemes bepróbálniuk a The 100-et. Egy meglepően komoly hangvételű drámáról van szó egyébként, melynek története szerint a világ elpusztult, az emberiség pedig a The Ark nevű űrbázison lelt menedéket. Amikor azonban a Föld körülötti pályán is kezd forróvá válni a talaj a túlélők lába alatt, leküldenek a bolygóra 100 fiatal elítéltet, hogy nézzenek körbe. El lehet képzelni, hogy milyen szinten szabadul el odalenn a pokol, nem éppen a Vámpírnaplók rajongóinak ajánlott ez a sorozat.

Az első etap egyébként 13 részes, és olyan befutott arcok is szerepelnek benne, mint a Lostból Henry Ian Cusick, mégis az akkor még ismeretlennek számító fiatal színészek viszik el a hátukon a történetet, úgy mint Eliza Taylor vagy Bob Morley.

A science fiction és a fantasztikum rajongóinak érdemes lesz a The 100 mellett más sorozatok miatt is a kábelcsatornát választani, hiszen itt lesz először szinkronnal látható az Orphan Black december 2-től. Az RTL Spike-on Sötét árvák címmel bemutatkozó szériában Tatiana Maslany brillírozik, akinek hála több díjat is bezsebelt a produkció. Mindemellett jön még a zombivá váló orvostanhallgatóról szóló iZombie, mely képregényadaptáció, a Wynonna Earp nevű újonc sorozat, és az HBO után itt is adásba kerül az Ash vs Evil Dead című démonhentelős széria.

Facebook hozzászólások
Rómeó és Júlia

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?