X-Men: Jennifer Lawrence és Hugh Jackman kilép, Olivia Munn beszáll

Jennifer Lawrence és Hugh Jackman kiszáll az X-Men univerzumából, Olivia Munn-t viszont leszerződtették az X-Men: Apokalipszisre.

Két sztár is bejelentette a közelmúltban, hogy nem játszanak többé X-Men filmekben. A fiatal Mystique szerepét játszó Jennifer Lawrence és a Farkast alakító Hugh Jackman is elhagyja a szuperhősök ezen univerzumát.

Először Jennifer Lawrence árulta el, hogy szakít az X-Men franchise-zal és már a 2016-ra tervezett X-Men Apokalipszisben sem láthatjuk viszont. A Mystique szerepét játszó színésznő két részben tűnt fel a fiatal alakváltó szerepében és bár a kék mutáns is igen kedvelt rajongók között, az igazi rossz hírt Hugh Jackman bejelentése hozza. A színész ugyanis Instagramjára egy olyan képet töltött fel, amelyen Farkas karmai láthatók azzal a megjegyzéssel, hogy “Farkas… még egyszer, utoljára”.

Bár már régóta pletykáltak arról, hogy Hugh Jackman maga mögött hagyná az ikonikus képregénykaraktert, mostanra vált biztossá, hogy a színész nem szerepel majd önálló filmben és nem szerződik az X-Men további részeire sem. Hugh Jackman az elmúlt 15 évben összesen hétszer játszotta el Farkas szerepét.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mit terveznek az alkotók, azt azonban nehéz elképzelni, hogy olyan X-Men filmet gyártsanak, amelynek nem része az adamantium karmokkal, vagy az alakváltó képességekkel rendelkező hős.

Jó hír azonban, hogy az X-Men: Apokalipszisre az alkotók leszerződtették a modellként is dolgozó Olivia Munn-t (Híradósok, Távozz tőlem, Sátán!, Vasember 2), aki egy telepatikus képességekkel rendelkező nindzsa harcos, Psylock karakterét alakítja majd.

Az X-Men: Apokalipszis forgatása a következő hónapban veszi kezdetét Montrealban, az amerikai mozik pedig 2016. május 27-én tűzik műsorukra a filmet, míg a Farkas harmadik része (még Hugh Jackmannel a főszerepben) 2017-ben kerül a mozikba.

Facebook hozzászólások

Fox-y

"Soha semmi nem múlik el, semmin nem vagyunk sose túl, semmit nem lehet kikerülni, semmi fontosat, semmi nem formai kérdés, minthogy minden az; a megváltás sosem valamiféle megoldás." EP

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?