3 évad után kaszát kapott a Daredevil

Amikor a Netflix és a Marvel bejelentette, hogy nem kérnek többet az Iron Fistből, nem sokan lepődtek meg, hiszen az egyik legkevésbé népszerű képregényfeldolgozásról volt szó, ami az online videotékán futott. Aztán a Luke Cage kaszája kapcsán már többen felvonták a szemöldöküket, amikor pedig nemrégiben kiderült, hogy a Daredevil sem folytatódik, rengetegen kiakadtak.

Joggal, hiszen napjaink legdrámaibb és legminőségibb szuperhősös sorozatáról van szó, ahol nem csak a Matt Murdockot játszó Charlie Cox emelkedett ki, de Vincent D’Onofrio Kingpinje is. Ritkán kapunk ilyen jó főgonoszokat, főleg ha Marvel adaptációkról van szó.

A Daredevil legújabb szezonja október 19-én jött ki egyben, és nagyon izgalmasan ért véget, hiszen a folytatásban láthattuk volna a teljes erejében lévő Bullseye karakterét is. Ki tudja, talán az antihős saját spinoffot is kaphatott volna, úgy mint korábban a Punisher, de így már vélhetően nem lesz semmi az egészből. Főleg úgy, hogy valószínűleg a Jessica Jones és a Punisher is még bemutatkozik a Netflixen, ha már megcsinálták az új évadokat a sorozatokból, de folytatás nem lesz.

Mindezért természetesen a Disney okolható, akik saját streaming szolgáltatást indított. Abban azonban senki ne reménykedjen, hogy a Netflixes szériák átkerülnek oda, hiszen ezek abszolút nem családbarát tartalmak. Egy éra ezzel véget ér, és habár azt ígérik, hogy látjuk még Daredevilt valamilyen formában, erősen gyanítható, hogy rebootról lesz szó. Egy filmes visszatérésben azért kiegyeznénk, de még így is nagyon meglepő, hogy a Marvel csak így elengedi az egyik legnépszerűbb tévés adaptációját.

A kritikusok és a nézők most egymás vállán zokognak.

Facebook hozzászólások

You may also like...