Forog az Alien: Covenant

Akik rajongói az Alien-filmeknek, már nyilván tudják, de akik nem követik mozzanatról-mozzanatra az eseményeket, azoknak eláruljuk, hogy már javában tart a Prometheus utódjának forgatása, és nyitó képünkben rögtön meg is mutattuk, hogy mely hivatalos fotó került ki legelsőként a stábtól.

Sajnos a Prometheusban megismert svéd színésznő, Noomi Rapace a folytatásban egyáltalán nem játszik – ezt maga a rendező, Ridley Scott jelentette be. Így nagy valószínűséggel nem tudhatjuk meg, hogy a Teremtők felkutatására induló főszereplő talál-e bármiféle nyomot, illetve mi történik vele a későbbiekben. A vele utazó androidot azonban viszontláthatjuk, nyilván kapunk majd valamiféle magyarázatot arra, hogy a két főhős mikor és hogyan vált meg egymástól.

covenant-image-1-5-23

Michael Fassbender ráadásul nagyon lelkesedik az új filmért, a díszletet úgy dicsérte meg, hogy a rendező Szárnyas Fejvadászához hasonlította a régi és a modern technológia keveredését. apropó, díszlet: a nyitó képre rátekintve nincs olyan Alien-rajongó, akinek ne idézné fel az első és második epizód filmtörténeti pillanatit… Talán az Alien: Covenant végre megadja azt, amit a rajongók egy tisztességes előzményfilm-folytatástól elvárnának?

covenant-image-4-5-23

A történetről eddig annyit tudni, hogy a Covenant nevű űrhajó landolni kényszerül egy érintetlen paradicsomnak látszó bolygón, aminek a Fassbender alakította android az egyetlen lakója. Aztán jön majd a futás, meg a sikítás… Bár a színész állítólag dupla szerepben fog feltűnni a vásznon, kíváncsian várjuk ennek megvalósítását. És hogy teljes legyen a kép, ez a film sem maradhat kemény hősnő nélkül. Az aktuális Ellen Ripley-utódot Katherine Waterston képviseli a 2017 nyarán mozikba kerülő filmben.

covenant-image-5-5-23
Végezetül pedig egy kis rafináltság: a cikkbe az ausztráliai forgatásról kiszivárgott képeket illesztettük.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?