A 23. Spectrum Awards legjobbja grafikái

Május 7-én kiderül, hogy kik is érdemlik meg, hogy 2016 legtehetségesebb sci-fi, fantasy és horror grafikusoknak nevezzük őket: ekkor adják át a Spectrum-díjat.

A Spectrum-díjat 1994-ben alapította Cathy Fenner és Arnie Fenner azzal a céllal, hogy megtalálják a legkiemelkedőbb rajzolókat vagy egyéb, a zsánerekhez köthető alkotókat. Azóta minden évben kiválasztják a legjobb sci-fi, fantasy és horror, vagy egyéb témájú alkotásokat. A grafikusok  több kategóriában is indulhatnak, mint például könyvborító, reklám vagy concept art. Február 27-én mind a 8 kategóriában megnevezték az öt döntőbe jutott alkotást. A zsűritagjai (David Palumbo, Cynthia Sheppard, Kirk Thatcher, Charlie Wen and Terryl Whitlatc) több mint ötszáz pályaműből rostálták ki a legjobbakat. Eredményhirdetés május 7-én várható, amit Santa Crúzban, Californiában tartanak.

A versenyen minden évben csodálatosabbnál csodálatosabb műveket látni, azonban az idei jelöltektől elállt a szavunk. Az eredményhirdetésig itt egy válogatás a nekünk legjobban tetsző alkotások közül. További művekben ezen a honlapon gyönyörködhettek.

Nico-Delort-BlessingOfAthena-A-Spectrum23-nomination

Nico Delort: Athené áldása

Donato-Giancola-Empathy-E-Spectrum23-nomination

Donato Giancola: Empátia

bill-carman-medievalbatman-I-Spectrum23-nomination

Bill Carman: Középkori Batman

Mirko-Failoni-The-Mushroom-Forest-CA-Spectrum23-nomination

Mirko Failoni: A gombaerdő

Paolo-Rivera-Hellboy1953-C-Spectrum23-nomination

Paolo Rivera: Hellboy 1953

RovinaCai_TomThom-Spectrum23-nomination

Rovina Cai: Tom Thom

Wayne-Haag-Dust_Devil-U-Spectrum23-nomination

Wayne Haag: Dust Devil

forest-rogers-morrigan-D-Spectrum23-nomination

Forest Rogers: Morrigán

Bartosz-Kosowski-Discworld-A-Spectrum23-nomination

Bartosz Kosowski: Korongvilág

Facebook hozzászólások

Sophi

"az önéletrajzban, mint az irodalomban általában, ami történt, az nem olyan fontos, mint az, amiről a szerző meg tudja győzni a közönségét…" - Salman Rushdie

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?