A HammerTime Cafe is a Galaktika Klub partnere lett

Március végétől már a HammerTime Cafe is kedvezményeket kínál a Galaktika Klub platina- és gyémántkártyás tagjai számára.

A HammerTime Cafe egy klub, bolt és egy kávézó kombinációja. Budapest terepasztalos stratégiai játékosainak és szerepjátékosainak egyik legnagyobb fellegváráról van szó. De a klasszikus társasjátékok művelőit sem nézik ki, sőt helyben is rengeteg társasjáték van, amit ki lehet próbálni, vagy akár megvásárolni.

A kávézó kényelmes helyet tud nyújtani 2-3, vagy akár 7-8 fős csapatoknak is: a nagy felületet igénylő játékok és a szabálykönyvek is elférnek. Ha pedig valakinek nem elég nagy a csapata, az sem gond: szerezhet partereket a HammerTime Cafe játékos keresőjében, vagy kereshet az eseménynaptárban olyan bemutatókat, versenyeket, ahol mindig van elég játékos.

Ráadásul játék közben, helyben rettentő finom hamburgereket, tortillákat, salátákat is lehet fogyasztani, kézműves sörökkel, szálas teákkal, forrócsokikkal és egyéb finom italokkal kiegészítve.

A Cafe az Üllői út 111. alatt található, ami a Klinikáktól vagy a Nagyvárad térről 3 perc sétával megközelíthető. Asztalt foglalni a Facebook oldalukon, vagy az info@hammertimecafe.hu címen lehet.

A Galaktika Klub tagoknak nyújtott kedvezmények:

Platinakártya: 30% kedvezmény az italokból (akárcsak a HammerTime Cafe klubtagjainak).

Gyémántkártya: 30% kedvezmény az italokból (akárcsak a HammerTime Cafe klubtagjainak) és további 5% kedvezmény a figurákra, társasjátékokra, festékekre és egyéb kiegészítőkre.

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?