A hivatalos premier előtt kiszivárgott a legújabb Trónok harca rész

A Trónok harca 7. évados premierje rengeteget csúszott az előző évekhez képest (a forgatás miatt), a rajongók azonban nagyon hálásak voltak a folytatásért, ugyanis rekordnézettséget hozott az HBO-nak az első rész. Azóta még kettőt leadott a csatorna, a minőség pedig hétről-hétre egyre jobb lett, még egy nagyon várt találkozás is megtörtént a 7×03-ban, utalva arra, hogy ez A tűz és jég dala feldolgozása.

Az HBO azonban most hatalmas bajban van, ugyanis hekkerek másfél TB adatot loptak el a csatornától, ezek között vannak a Room 104 és a Nagypályások epizódjai, a Trónok harca 7×04-es részének forgatókönyve és egy csomó belsős levelezés. A kábelcsatornánál abban reménykedhettek, hogy megússzák ennyivel, most viszont ennek tetejében még a hétfő hajnalban adásba kerülő, legújabb epizód is kiszivárgott a netre.

got-7x04-szivargas2

A Verge szerint először a Redditre szivárgott ki a Google Drive-os link, ami le is halt, mert annyian ráugrottak. Később pedig már a torrenten is elérhetővé vált a 7×04. Igaz, hogy rettenetes minőségben, így aki jót akar magának, az inkább megvárja az HBO GO-s premiert.

Azóta kiderült, a THR értesülése alapján, hogy egy, a Trónok harcát Indiában vetítő csatornától jött a szivárogtatás. Az biztos, hogy a kábelcsatornának nem esett jól a dolog, főleg, hogy a fentebb említett két másik sorozat ellopott részeit is feldobták a netre a hekkerek a cybertámadás után.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?