A Star Wars Battlefront II új trailere bárkit levesz a lábáról

Megérkezett az új Star Wars Battlefront második részének a trailere, amelyet nem más, mint Az ébredő Erő Finnje, azaz az őt játszó színész, John Boyega narrál.

A trailer, mint ahogy az EA-nél szokás, fenomenális minőségű és ígéretekben sem szerénykedik. Megannyi új játékmód, pályák, és járművek lesznek elérhetőek az új felvonásban. A filmekben látható főszereplők mind bevetésre készen állnak a Star Wars Battlefront II-ben, többek között Kylo Ren és Luke Skywalker fénykardját is forgathatjuk majd. Mindemellett még az űrben is felvehetjük a harcot a Birodalommal vagy a Lázadókkal, vezethetjük az ikonikus Ezeréves Sólymot, illetve akár a Birodalmi Flotta egyik nekünk tetsző hajóját.

Az új játék nem csak multis, hanem single player kampányt is tartalmazni fog, amelyben a Birodalom bukása és Az ébredő Erő közötti történéseket élhetjük át. Emellett még osztott képernyőn is harcolhatunk egymással, ha további offline szórakozásra vágyunk. A sztorimód főszereplőjeként Janina Gavankar tűnik fel, akit a True Blood és a Sleepy Hollow nézői is jól ismerhetnek.

Nagyon tetszetősnek tűnik az új játék, reméljük tényleg mindaz, amit ígérnek benne lesz az alap játékban, és nem megint az lesz, hogy a játék felét kiadják, és csak DLC-n vehetjük meg az eredetileg beígért tartalmat. A Star Wars Battlefront II november 17-én jelenik meg.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?