A Trónok harca két sztárja is hősfilmben lesz látható

A szuperhősök olyan témát szolgáltatnak a mai nézőközönségnek, amely megunhatatlan. Az önostorozó, némileg búval szegett XXI. század emberének hoznak egy kis reményt a hétköznapjaiba. Jó is azt hinni, legalább egy film erejéig, hogy nem mindenkit a rossz szándék hajt. Most két ilyen filmről is lesz szó, ezek pedig azért érdekesek, mert a Trónok harca két közönségkedvenc színészéről szólnak.

Az HBO sorozatának kistermetű színésze, Peter Dinklage a Trónok harca egyik húzóneve, a 47 éves híresség szerepelt már az X-Menben, a Narnia krónikáiban, vagy az elborult Knights of Badassdomban is. Így nem furcsa számára, hogy geekek előtt kell jót alakítania. A legfrissebb hírek szerint Dinklage a Marvel egyik legjobban várt filmjében, az Avengers: Infinity Warban kapott szerepet. Ráadás, hogy a Hollywood Reporter azt találgatja, hogy a sztár nem mást, mint Pipet, a trollt játszhatja, aki nagyon hasonló Tyrion Lannisterhez. Azaz az Avengersben se lesz más dolga Dinklage-nek, mint a Trónok harca eddigi évadaiban: inni, nőzni, közben meg jó sokat poénkodni. Pip mindezek mellett komolyan köthető Thanoshoz, ezért az elképzelés nem is annyira vad.

Amit azonban a Screenrant szerint elfelejtenek, hogy már a Captain America második része előtt szóba került Dinklage neve. Mégpedig azért, mert az egyik író, Christopher Markus megemlítette a színészt, mint lehetséges jelöltet arra, hogy eljátssza a MODOK nevű főgonoszt. Bónusz, hogy az Infinity Waron Markus is dolgozik, szóval a spekulációk között ez a felvetés is igen népszerű. Majd a Marvelen múlik, hogy egy viccesebb szerepet bíznak Dinklage-re vagy egy komolyabbat.

got-hero2

Mindemellett a Trónok harca másik üdvöskéje, a kőkemény Arya Starkot játszó Maisie Williams is szuperhősös filmben szerepel. Ez az iBoy, melyet a Netflix készített el. Mivel az online videotéka napjaink egyik legjobb tartalomgyártója ebben a kategóriában, érdemes odafigyelni a produkcióikra. A sztori egy olyan srácról szól, akit megtámadnak és az okostelefonja apró darabjai maradnak az agyában szétszórva. Ettől upgrade-elve látja a világot, kábé úgy, mint Neo a Mátrixban. Persze a főszereplő szerelmes egy leányzóba is – őt játssza Williams -, akinek részben imponálni akar, de részben le akar számolni pár veszélyes bandataggal is. Így szuperhősnek áll, hogy leszámoljon a gonosszal. Alább látható az iBoy trailere, a premier január 27-én lesz a Netflixen. Érdemes lecsekkolni, mert egész komolynak tűnik.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?