Megkezdődött a Han Solo előzményfilm forgatása

2018-ban érkezik a mozivásznakra a második Star Wars spinoff film, melynek főszereplője Han Solo lesz. Szerencsére a Disney nem Harrison Fordot fiatalítja meg digitálisan, hanem Alden Ehrenreichre bízták az ikonikus karakter eljátszását. Emellett a filmben feltűnik még Lando Calrissian is, őt meg az Atlantából és a Communityből ismert Donald Glover alakítja. A Han Solo film igazi sztárszereposztással jön, hiszen a Trónok harca Emilia Clarke-ja és a True Detective-ből is ismert Woody Harrelson is benne lesz, a Westworld nagy felfedezettje, Thandie Newton mellett.

Ahogy korábban azt bejelentették, az egyelőre hivatalos cím nélküli Han Solo film az 1977-es Egy új remény előtt játszódik és a címszereplő, valamint Lando kalandozásaira összpontosít majd. Érdekesség, hogy a filmben Csubakkát egy kosaras, Joonas Suotamo fogja játszani.

A fentebbi képen látható az összes főszereplő, amint a Millenium Falconban örömködnek, és immár hivatalos, hogy a 2018-as Star Wars film forgatása is megkezdődött. Chris Lord és Phil Miller rendezők úgy nyilatkoztak e kapcsán, hogy igazán megindító érzés, hogy végre megkezdődött a munka és örülnek, hogy ilyen tehetségekkel dolgozhatnak együtt.

A Han Solo előzményfilm 2018 májusában érkezik a mozikba, addig azonban még jön a The Last Jedi is, melyről egyelőre a sajtó se tudja eldönteni, hogy az utolsó jediről vagy jedikről fog szólni. De nem is baj, ha a trailerek nem lőnek le minden fordulatot, remélhetőleg a Han Solo filmet is a szokásoknak megfelelően hét pecsét alatt tartják majd a készítők.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?