Két Trónok harca sztárt is Magyarországra hoz a PlayIt Show

Na, beindult valami Magyarországon is, ugyanis a rendkívül jól sikerült bécsi Comic-Con után ismét a környékre látogat több híres sorozatsztár is. Azon a rendezvényen olyan arcokat láthattunk, mint a The Walking Dead Abrahamja, a Trónok harca Hodorja, vagy éppen Pippin A Gyűrűk Urából. Az Xbox One PlayIt Show bejelentése szerint pedig további ismert színészek jönnek a közelünkbe, de ezúttal már Budapestre.

Nagy dolog ez, eddig párosával egy rendezvény se tudott ilyen kaliberű sztárokat kis hazánkba csábítani. És hogy kikről van szó egészen pontosan? A rendezvényre Gemma Whelan érkezik egyrészt, aki a leszbikus Yara Greyjoyt alakítja az HBO szériájában. A karakter az egyik legerősebb kezű aspiráns uralkodó a Trónok harcában, az előző évadban sokak kedvence lett. Rajta kívül érkezik még Daniel Portman is, aki Podrickot játssza a westerosi történetben. Ő meg leginkább azért lett ismert, mert Brienne-nel való kapcsolata elég vicces momentumokat hozott eddig a Trónok harcába. Illetve végre a magyar sajtó is kikérdezheti a színészt, hogy vajon az apród egészen pontosan mivel kápráztatta el annyira a bordélyház nőit.

playit-got2

A budapesti PlayIt április 29-én kerül megrendezésre, a Hungexpón, és a Trónok harca rajongóknak ebben a pillanatban vált kötelező programmá. A Trónok harca következő évada egyébként a nyáron érkezik, így várhatóan még nagyobb lesz a hype a sorozat körül itthon, köszönhetően a színészek látogatásának. Mert hangsúlyozzuk ki, eddig ilyen Magyarországon még nem volt. Szóval közös fotókra és autogramkérésre felkészülni.

A PlayIt jelenleg országunkban a legnagyobb gamer rendezvény, melyen geek kütyüktől kezdve cosplayeseken át a leghíresebb magyar youtuberek is megtalálhatóak. Ráadásul nem csak Budapesten, de Győrben, Szegeden, Debrecenben és Pécsett is afféle roadshow-t tartanak, szinte egész évben. A PlayItet hamarosan Belgrádban is megrendezik, szóval lassan nemzetközi gameshow-ról beszélünk. Emellett a szervezők útjára indították a PlayIt Plust is, mely a felnőtt videojátékosokat célozza. Csak így tovább.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?