Alien: Covenant fejlemények

A legtöbb sci-fi portál kiemelt hírként értékel bármilyen fejleményt, ami a készülő Alien: Covenant kapcsán felmerül. Így volt többek közt azzal a meglepő fordulattal, hogy a jellemzően komikus szerepeiről híres Danny McBride is szerepelni fog a filmben, mint a címszereplő űrhajó pilótája. McBride az általa megformált karakter nevét még nem volt hajlandó nyilvánosságra hozni, ám elmondása szerint a film inkább egy sötét horrorhoz fog hasonlítani, tehát a nézők ne nagyon számítsanak komikumra, vagy happy endre.

Nem kisebb izgalmat okozott, amikor felfedték a lény dizájnját, legalábbis annak egy részét. Találgatások szerint a kreatúra a Prometheus zárójelenetében megismert, Deacon névre keresztelt szörnyeteg lesz. A felvételből kiderül, hogy a Xenomorph megőrzi “ősi” alakját, holott a franchise minden egyes része egy kicsit módosított rajta. Mivel a Prometheust rengeteg kritika érte, hogy a rendező, Ridley Scott, aki egyben a kultusz megalkotója, nem örökített át semmit a régi filmekből. Most viszont úgy tűnik, nem volt rest felhasználni a saga néhány elemét.

A sztori koncepciójáról már tudni annyit, hogy a Covenant legénysége egy idegen bolygón köt ki, amelyen csak a magányos android, David él, aki a balsorsú Prometheus egyetlen túlélője.
A színészeket illetően már egy korábbi cikkünkben írtunk.
A film előreláthatólag 2017. augusztus 4-én éri el a mozikat. Nagy kár, hogy nem április 26-ára próbálták időzíteni, pedig milyen nagyot szólna!
Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?