Bejelentették az X-akták premierjének időpontját

A Fox közzétette az X-akták folytatásának időpontját. A sorozat valószínűleg hétfőnként jelentkezik majd.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, az eredeti szereplőkkel tér vissza a 90-es évek kultikus sci-fi sorozata, az X-akták. A paranormális tevékenységekkel foglalkozó két FBI-ügynököt ezúttal is David Duchovny és Gillian Anderson alakítja. A hivatalos bejelentés szerint egy hatrészes miniszériára számíthatunk, egyes pletykák szerint azonban több évadot is kilátásba helyeztek a készítők.

A sorozatnak otthont adó Fox most a premier dátumát is bejelentette, amely szerint 2016. január 24-én tér vissza a képernyőre a két FBI-ügynök.

A széria feltámasztását az X-akták atyja, Chris Carter vezényli le, aki a BBC Newsnak nyilatkozva azt mondta, úgy tekint az elmúlt időszakra, mint 13 évnyi reklámszünetre. Véleménye szerint a világ mostanra csak még furcsább lett, így ennek a hat történetnek az elmesélésére tökéletes az időzítés.

Facebook hozzászólások

Fox-y

"Soha semmi nem múlik el, semmin nem vagyunk sose túl, semmit nem lehet kikerülni, semmi fontosat, semmi nem formai kérdés, minthogy minden az; a megváltás sosem valamiféle megoldás." EP

You may also like...

1 Response

  1. Mulder 87 szerint:

    Hiteles csak úgy lesz, ha a Hinni akarok cimű mozifilm folytatása lesz 7 évvel később, és valahogy azt is meg kell magyarázniuk, hogy miért nem következett be 2012-ben az idegen invázió és gyarmatositás, ahogy az eredeti sorozat történetében is szerepel. Meg hogy hogy kerülnek vissza az F.B.I. hoz mert mint tudjuk 2008-ban Scully már egyszerű orvosként dolgozott.

Vélemény, hozzászólás?