Annihilation: Ez lenne 2018 legjobban várt sci-fi filmje?

A sajtó már az első előzetese alapján élteti az Ex Machina rendezőjének, Alex Garlandnek az új alkotását, mely Annihilation címre hallgat, a főszerepekben pedig olyan sztárokat láthatunk, mint Natalie Portman, Tessa Thompson és Oscar Isaac. A 2018 februárjában érkező sci-fi film a Déli Végek című regénytrilógia első részének, az Expedíciónak a feldolgozása. A történet szerint egy biológus férje eltűnik a titokzatos és rendkívül veszélyes X Térségben, így jelentkezik egy “öngyilkos osztagba”, hogy felderítse azt.

Az Annihilation négy erős női karaktert vonultat fel, akik között van antropológus (Gina Rodriguez), pszichológus (Jennifer Jason Leigh), geodéta (Tessa Thompson) és persze a meggyötört arcú biológust játszó Natalie Portman.

Egyesek szerint az Annihilation lehet a következő Érkezés, az erős alapanyag, a misztikum és a mély, sci-fis filozófia megvan hozzá. Ráadásul a készítő az az Alex Garland, aki az Ex Machinával is egy jó kis filmet tett le az asztalra. A szakember íróként pedig olyan filmeken dolgozott, mint a Sunshine, a 28 Days Later, vagy a 2012-es Dredd. Meglátjuk, mi sül ki a dologból.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?