Április elsejei tréfa gyanánt bemutatták a Rick and Morty 3. évadát

Igaz, hogy csak a nyáron jön a Rick and Morty 3. évadának többi része, április 1-jén azonban “viccből” az Adult Swim bemutatta az animációs sorozat 3. évadának első részét. A Vissza a jövőbe paródiájának is felfogható széria kultsorozat lett mostanában, hiszen a Justice League trailerében a Flash is ennek a produkciónak az egyik legviccesebb jelenetét nézte. Így remélhetőleg minél többen fel fogják fedezni maguknak Dan Harmon műsorát, mely legalább olyan jó, mint az Archer, vagy az egykor futó Gravity Falls volt. Az új epizódban végre megtudhattuk, hogy mi történt Rickkel, akit bebörtönöztek, a Földet újfent űrlények szállták meg, és végre Jerry is hasznossá tudta tenni magát. Jó volt látni, hogy a Rick and Morty milyen bátran mer hozzányúlni a korábbi történésekhez, így például az akcióhoz rengeteget hozzátettek a két főhős alternatív verziói, akik mondani se kell, hogy hullottak, mint a legyek.

rick-morty3-b

Az Adult Swim tévécsatornát talán senkinek se kell bemutatni, de azért tegyük hozzá, hogy a náluk dolgozó műsorkészítők főleg az elborult paródiasorozatokban vannak otthon. A szintén a sci-fi témakörében mozgó Robot Chicken legalább akkora sztár lett a nézők és a kritikusok körében, mint a Rick and Morty. Kikacsintásokból egyébként nem volt hiány a premierben, hiszen többek között Dan Harmon korábbi sorozata is kapott némi reklámot. Rick ugyanis egy ponton 9 évadot kezdett követelni magának, némi szószos körítéssel. A “hat évad és egy film” pedig a Community népszerű frázisa volt. Emellett a McDonald’s egyik, jó pár évvel ezelőtt kapható különlegességét is visszasírta az őrült tudós, melyet a Mulan film mellé készített el a gyorsétteremlánc, egy afféle promóció részeként. Erről itt lehet bővebben tájékozódni, merthogy az étel a valóságban is létezett.

rick-morty3-c

Rick portál fegyverének megalkotása mellett láthattunk még némi eredettörténetet is arról, hogy miképp készíthette volna el a feltaláló a kütyüt, illetve kitört a totális háború, melynek befejeztével az öreg megígérte mindenkinek, hogy a 3. évadban az eddig látott legsötétebb kalandjaikra indulnak Martyval Mortyval. Alig várjuk, ugyanis a Rick and Morty jelenleg a legviccesebb animációs széria a tévében.

A Rick and Morty promóciója eközben is gőzerővel fut, hiszen a nyáron esedékes premiert most jól felhype-olták ezzel a “kiszivárogtatott” premierrel. Addig is itt van egy kedvcsináló hozzá, melyben a főszereplők verik szét egymást, elég durva eszközökkel.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?