Megérkezett a Sötét kristály: az ellenállás kora előzetese

Az utazás a sötétség felemelkedésével kezdődik. Három Gelfling hős egy epikus küldetésre indul, hogy megmentse a világot.

Egyelőre ennyit lehet tudni a Sötét kristály: az ellenállás kora című új Netflix sorozatról, amelynek kiadták első előzetesét. A sötét Kristály egy méltatlanul elfeledett kultikus fantasy bábfilm, amelyet a legendás bábművész, Jim Henson készített.

A sötét kristály ezer esztendővel ezelőtt játszódik, amikor a világ egyensúlyban volt. Ám a Fehér Kristály elrepedt, és eltűnt egy szilánk belőle, mire a sötétség és káosz vette át a hatalmat. Azóta a gonosz sárkányok tartják rettegésben a Földet, és eltaposnak mindenkit, aki uralmukat veszélyeztetheti. A jóslat szerint egyedül Jen, a féltünde képes ismét egyesíteni a Kristály szilánkjait, hogy visszaálljon a rend a világban. A kiválasztott hős felkerekedik, és számtalan veszéllyel dacolva küzd azért, hogy beteljesítse küldetését. Az új sorozat a film előzményeit meséli el, amikor a három tündér a lázadást szítja a sárkánygnómok rémuralmának megbuktatásáért.

Egy megkésett előzetes a sötét kristály című filmhez. Ez sajnos nem az eredeti, az már nem elérhető, helyette egy rajongói változat.

A tíz részes sorozat egyórás epizódokból épül fel, rendező, Louis Leterrier. A három tündér Donna Kimball , Nathalie Emmanuel  és Taron Egerton hangján szólal meg, de a szinkronhangok között felbukkan Mark Hamill, Helena Bonham-Carter és Simon Pegg is.

Premier augusztus 30-án.

Facebook hozzászólások

You may also like...