Bejelentés: Árnyak és Rémek: Ray Bradbury emlékére

“Bradbury a sci-fi rajongók között a legnagyobb filozófus, és a filozófusok között a legnagyobb sci-fista! Ő az, aki a sci-fi irodalom ösvényét soksávos autópályává szélesítette. A Könyv elszánt védelmezője és igazi szerelmese volt ő. Kinek ajánlom? Ajánlom azoknak, akik szeretik a jól megírt történeteket – és azoknak főleg, akiknek csak a story nem elég.”
– Kenessei István, kereskedelmi és marketing igazgató, Galaktika

Eljött a nap, hogy egy fontos bejelentéssel tisztelegjünk a kicsit több, mint három hónappal ezelőtt elhunyt Ray Bradbury előtt. A sci-fi, a humor, a meglepetés és a feszültség Nagymestere június 5-én távozott közülünk.

A Galaktika kiadója, a Metropolis Media úgy határozott, hogy egy emlékkötettel rója le tiszteletét a science fiction óriása előtt! A válogatott novellákat tartalmazó kötet tervezett megjelenése október 3, címe: Árnyak és Rémek – Ray Bradbury emlékére. A kötetbe olyan szerzők írtak novellákat a Mester előtt tisztelegve, mint Neil GaimanJoe HillHarlan Ellison vagy Margaret Atwood… és az illusztris listának még korán sincs vége!

Az Árnyak és rémek című novelláskötet  szerzőivel együtt a Metropolis Media Kiadó is méltón kíván megemlékezni a XX. század egyik legismertebb írója, a sci-fi nagy hármasának tagja, Ray Bradbury előtt!

Megmutatjuk a kötet borítóját:

Érdemes lesz velünk maradni a következő napokban, mert a napokban újabb és újabb híreket, információkat fogunk közölni a külföldön Shadow Show címmel hatalmas sikert aratott kötetről!

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?