Ben Affleck nem akarja többet eljátszani Batman karakterét?

A Nolan-féle trilógia után sokan kételkedtek benne, hogy lesz még olyan film, amely a Denevérember új oldalát képes lesz bemutatni. Aztán jött a felemás minőségű Batman v Superman, melyben Ben Affleck öltötte magára a DC egyik legismertebb karakterének ikonikus gúnyáját. A közönség pedig oda is volt ezért a brutálisabb, még sötétebb megközelítésért. Aztán jöttek a hírek, hogy Batman saját filmet is kap, ennek rendezője és főszereplője pedig Géza lesz egyszemélyben. Kábé egy hónappal ezelőtt azonban a színész szerelemprojektje, a Live By Night című film hatalmasat bukott a kasszáknál, ezzel jókora kárt okozva a Warner stúdiónak. A pletykák szerint Affleck önbizalma ettől megrendült és úgy döntött, nem vállal magára minden felelősséget. Főleg nem egy Batman szintű blockbuster esetében.

Ez persze lehet, hogy kamu. Hiszen a Warnerrel akadnak azért problémák. A stúdió szétvagdosta és videoklippé butította a Suicide Squadot, emellett pedig elképzelhető, hogy Affleck nem elégedett a Justice League film minőségével se. Ezért dobbantana hirtelen a süllyedő hajóról. Elég hangosan suttogott tény, hogyha a Wonder Woman is bukik, akkor magával ránthatja az egész DC filmes univerzumot. De csak a következő rebootig…

batfleck2

A Batman filmmel kapcsolatos problémák úgy tűnt, hogy megoldódnak azzal, hogy Matt Reeves személyében egy komolyabb rendezőt kap az alkotás. A kreatív korábban olyan blockbustereken dolgozott, mint a Cloverfield és a Dawn Of The Planet Of The Apes, azonban végül megszakadtak vele a tárgyalások.

A Collider nevű oldal pedig azzal állt elő, Ben Affleck végleg szögre akaszthatja Batman köpenyét.

Ha mindez megvalósul, akkor az azt jelentené, hogy a Justice League után már csak a szóló Batman filmben láthatjuk Afflecket hősködni. Mindenesetre a Collider értesüléseit érdemes fenntartásokkal kezelni. A lap ugyanis hajlamos arra, hogy árnyékra vetődjön.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?