Ben Hur Live időpontváltozás

Az előadás producere, az Art Concerts GmbH bejelentette, a 2009. decemberére meghirdetett előadások dátumai megváltoztak! A megváltott jegyek továbbra is érvényesek.
Az Art Concerts GmbH közlése szerint a dátumváltozásnak technikai okai vannak. A mozgó díszleteket megviselte a szeptember óta megtartott előadások során rájuk mért terhelés. A díszlet egyes elemeiről kiderült, hogy nem elég erősek ahhoz, hogy ennyi alkalommal ilyen mértékű megpróbáltatásnak biztonsággal ellenálljanak. A technikai hibák megszüntetése és a mozgó óriás díszletek újra biztonságossá tétele azonban időbe telik, ezért a szupershow producerei úgy döntöttek, hogy az év hátralévő részének előadásait februárra halasztják, és ezúton kérnek elnézést a sok tízezer jegytulajdonostól, a kényszerű halasztás miatti kényelmetlenségért . Ígérik, hogy februárban a Ben Hur Live visszatérésekor még szebb és jobb lesz mint valaha, és az európai turné most kieső előadásait hiánytalanul megtartják, majd márciustól Dél-Amerikában, áprilistól pedig Észak-Amerikában folytatják a turnét.

A decemberi Galaktikában meghirdetett akciót az időpontváltozás miatt februárra tesszük át. Megértésüket köszönjük!

A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az alábbiak szerint:
A december 12. 15:00h-ra szóló jegyek 2010. február 27. 15:00h-ra
A december 12. 20:00h-ra szóló jegyek 2010. február 27. 20:00h-ra
A december 11. 20:00h-ra szóló jegyek 2010. február 28. 20:00h-ra.

Amennyiben bárki változtatni szeretne a megváltott jegyének érvényességi dátumán, azt a Ticketpro Központi jegyirodában (Budapest, VII. Károly krt. 9.) alatt vagy előzetes egyeztetés után a Ticketpro Belváros jegyirodában (Budapest, V. Mérleg utca 10.) illetve a váltás helyén megteheti.

Ha most előfizet a Galaktikára, vagy 10.000 Ft felett vásárol a Galaktika boltban, 8000 Ft értékű Galaxis roncsderbi társasjátékot ajándékozunk Önnek!

Nick Hornby A meztelen Juliet című könyvét 20% kedvezménnyel rendelheti meg a Booker.hu-n, az olvasóbarát könyváruházban.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?