BioMutant: Kung-fu akciójáték érkezik a Mad Max fejlesztőitől

Először egy német újságnak köszönhetően szivárgott ki információ a THQ Nordic új játékáról, mely egy nyitott világú, posztapokaliptikus RPG lesz, ahol egy általunk alkotott mutánssal teljesíthetünk küldetéseket. A Mad Max és a Just Cause fejlesztőiből verbuválódott Experiment 101 készíti ezt az újdonságot, ami iszonyú nagy hype-ot hozott a világsajtóban. Mindenki a 2018-as megjelenés miatt kesereg, mondván ezt a játékot azonnal ki kell próbálni.

A BioMutant abból a szempontból is különleges, hogy a közelharci akció mellett akár mutáns képességeinket és fegyvereinket is bevethetjük a csatákban. Mindemellett pedig nem csak gyalog, de mechát, léggömböt, jetskit, és más járműveket irányítva is bejárhatjuk a három, szisztematikusan létrehozott világot.

Ami a legérdekesebb ebben a projektben, hogy nem csupán protézisekkel vértezhetjük fel hősünket, de mutációkkal is segíthetjük túlélését. Így a kraftolás bizony komoly szerepet kap a játékban. A készítők komplex történetet is ígérnek, a BioMutant esetében tehát nem kell attól tartani, hogy olyan üres lesz, mint a No Man’s Sky.

A BioMutant PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jelenik meg, jövőre. Alább mutatunk két kedvcsináló trailert a játékhoz, érdemes őket megnézni.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?