Bosszúállók kiállítva

Egy művészt sok mindent megihlethet – akár a szuperhősök világa is.

Egy amerikai galéria, a Hero Complex Gallery célja, hogy otthont adjon a művészek és a gyűjtők számára. Ez első hallásra nem is meglepő, hisz bármely másik galériának is valószínűleg hasonló célja van. Azonban a Hero Complex Gallery valami fontosban mégis eltér: Itt kedvenc filmjeidet és sorozataidat láthatod viszont! Most a Bosszúállók is helyet kapnak itt.

Az Hero Complex Gallery nemrég jelentette be, hogy a Marvellel közösen megrendezik az év legnagyobb pop-kulturális kiállítását, hogy ezzel ünnepeljék az év egyik legvártabb filmjét, a Bosszúállók 2 – Ultron korát, amely május 1-én kerül a mozikba (Magyarországon május 7-én).

A kiállítás április 24-től egészen május 17-ig lesz látható. A látogatók nagyjából 100 alkotó munkáját csodálhatja meg a helyszínen. A kiállítás anyagát főleg grafikák, illusztrációk és szobrok teszik ki, amelyeket mind a közelgő film ihletett.

Ahogy a galéria is írja magáról, főbb céljuk, hogy kiállításaik egy energikus és inspiráló közeget teremtsen a művészeknek és a rajongóknak egyaránt. Remélhetőleg, ez az alkalom is hasonló eredményekkel zárul az Avengers rajongók számára és kellő energiát és lelkesedést ad nekik a premierig.

Íme néhány kép ízelítőként a közelgő kiállításról:

HCG - Andy Fairhurst

HCG - David-Moscati-Avengers-Age-of-Ultron

HCG - Kevin-M-Wilson-Avengers-Age-of-Ultron

    HCG - Chris-Skinner-Avengers-Age-of-UltronHCG - Craig_Drake HCG - Glen Brogan HCG - Adam Rabalais HCG - Matt-Ferguson-Avengers-Age-of-Ultron

 Scheirich Zsófia

Facebook hozzászólások

Sophi

"az önéletrajzban, mint az irodalomban általában, ami történt, az nem olyan fontos, mint az, amiről a szerző meg tudja győzni a közönségét…" - Salman Rushdie

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?