Deadpool – Az első trailer

Hölgyeim és Uraim, végre megérkezett, itt van! Vége a jólfésült, kikent-kifent küllemű szuperhősök korának. Megjött az első Deadpool előzetes, és utólagos engedelmükkel a Red Band version tesszük most közzé.

A karaktert eredetileg Fabian Nicieza és Rob Liefeld alkotta meg, ám először ellenségként tűnt fel az Új Mutánsok 98. számában, és csak később avanzsált kaotikus antihőssé. Talán még mindenki emlékszik arra a borzalmas Farkas cameóra… nos, Deadpool szülőatyjai azt ígérik, hogy tessék csak azt sürgősen elfelejteni. Ez a film lesz az igazi, vérbeli Deadpool sztori; egy véres képregényfilm, rengeteg humorral.

Deadpool-t, vagyis Wade Wilson-t Ryan Reynolds alakítja, aki ugye anno egyszer már belebújt a karakter bőrébe, és a Farkas-rettenet ellenére annyira megszerette a figurát, hogy az ő maga is kardoskodott új film mellett, mint producer. Az első ízelítők kifejezetten ígéretesre sikeredtek, meglátjuk, tudják-e majd tartani a beígért szintet. (Ugye igen? Légyszi!)

 

Ryan Reynolds a film születéséről.

 

A film várható premiere: 2016. február

Bósa Diána

Facebook hozzászólások

heretique

,,Beyond the mist is Malkuth: the Kingdom. But it does not exist unless you make it so. It becomes as you create it. If you dare to walk into the mist, then you will build a world or you will cease to exist entirely. And you can do this thing." (Neil Gaiman - The Return of the Thin White Duke)

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?