Deadpool és Logan összeáll

Deadpool vs Old Man Logan címen jelenik meg egy ötrészes képregény, ami két sokban hasonló, de mégis teljesen különböző karaktert, Deadpoolt és a már megöregedett, megkeseredett Logant helyezi egy közös kalandba. A történetet Declan Shalvey (Hero Killers, Deadpool #15–19) írja, a rajzért pedig Mike Henderson (Nailbiter, Venom, Carnage) a felelős.

“Ez nem egy cimbizős komédia lesz mindenféle civakodással, robbantásokkal, kaszabolással, amit egy Deadpoolt és Logant szerepeltető képregénytől várnánk”

– ígéri Henderson. Szerinte a történet sokkal inkább arra helyezi a hangsúlyt, hogy Wade Wilson és Logan hogyan küzdenek az általuk elképzelt jó ügyért.

A Marvel hivatalos bejelentése szerint Shalvey egy olyan képregényt ad a rajongóknak, amiben minden benne van, amit mindig is látni akart egy Deadpool vagy Old Man Logan füzetben. Azonban tisztázta, hogy amit szeretne az nem feltétlen lesz ugyanaz, amit az OML-fanok éveken át láthattak. Ez alatt annyit ért, hogy Logan a megszokottól kicsit eltérő “csomaggal” fog megjelenni, hogy ezzel jobban illeszkedjen Wade Wilson (Deadpool) karakteréhez – jobban, mint azt valaha is gondoltuk volna.

“Sok közös van a szereplőkben, így van értelme egy olyan füzetnek, amiben mind a kettő szerepel, de teljesen más személyiségek is, amivel jó lesz játszadozni.”

– mondta Shalvey.

A képregény minisorozat kint október 18-án jelenik meg. A már említett alkotók mellett a munkálatokban részt vesz Ron Lim és Rafael Albuquerque is, akik atovábbi számok borítóit fogják tervezni.

Az első rész ilyen lesz. További részleteket a készülődő képregényből a CBR.com cikkében nézhettek meg.

Deadpool-vs-Old-Man-Logan-cover

Facebook hozzászólások

Sophi

"az önéletrajzban, mint az irodalomban általában, ami történt, az nem olyan fontos, mint az, amiről a szerző meg tudja győzni a közönségét…" - Salman Rushdie

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?