December 23-án jön az új Sense8 rész

Sok idő telt el a Wachowski-testvérek különleges sci-fijének, a Sense8 premiere óta, a következő 10 rész pedig még igencsak messze van: csak 2017. 05. 05-én lesz elérhető a teljes 2. évad. Azonban a türelmesen várakozó rajongók nem maradnak új epizód nélkül: nemrég jelentették be a karácsonyi epizódot (ez ténylegesen a 2. évad első része), amihez tegnap előtt egy izgalmas trailer is érkezett.

Videóüzenetében Lana Wachowski gyerekkori emlékeit említi inspirációként, másrészt pedig az ünnepek sajátos megközelítése miatt döntött a karácsonyi epizód mellett:

Van valami a születésnapokban, az ünnepekben és az ünneplésben. Valamit észreveszünk a másikban, látjuk, milyen magasra nőttek a gyerekek, mennyit is őszültünk. Az ünnepek által ugyanúgy érezheted magad valahová tartozónak, mint ahogy elszigeteltnek és magányosnak is. Egy olyan történetet szerettem volna elmesélni ebben az első részben, ami az időről és a jelenlétről szól és arról, hogy az új életek által, amiket ezek a karakterek megtapasztaltak, úgy érzik, hogy amíg együtt vannak, mintha mindenre képessek lennének.

Az előzetes információk szerint az új rész 2 órás lesz, ami részben teljesen illeszkedni fog a karácsonyi hangulathoz (ezt részben Lana videója is sugallja), miközben hozza a sorozat eddigi magas színvonalát is. Az új részt az ünnepek előtt, december 23-án nézhetjük meg a Netflixen.

Facebook hozzászólások

Sophi

"az önéletrajzban, mint az irodalomban általában, ami történt, az nem olyan fontos, mint az, amiről a szerző meg tudja győzni a közönségét…" - Salman Rushdie

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?