Deus Ex: Mankind Divided – mint a moziban

A Square Enix bejelentette a Deus Ex régóta várt folytatását, és egyúttal egy három és fél perces előzetest is közzétettek az interneten. A trailer mind hangulatában, mind látványvilágában felveszi a versenyt a hasonló kategóriájú mozifilmek beharangozóival.

A történet 2029-ben játszódik, két évvel a Human Revolution eseményei után. A főhős ezúttal is Adam Jensen, a bővítményekkel felspécizett, öntörvényű terrorelhárító.

Jensen ex-rendőrből lett a biotechnológiával foglalkozó, morális-etikai szempontból zűrös Sarif Industries biztonsági főnöke. A játék előző részében a cég egyik laborját támadás érte és Jensen halálos sérüléseket szenvedett, de életének megmentése érdekében mechanikus augmentációkkal látták el a testét. Később, miközben terroristák ellen harcolt, a labor elleni támadáskor eltűnt tudósok után is kutatott, akik között volt egykori barátnője, Megan Reed is. A nyomozás során egy világméretű összeesküvésre bukkant.

A most bejelentett új részben az emberiség már két részre szakadt: szuperképességű augmentáltakra és az átlagemberekre. Jensennek ebben a megosztott világban kell helyt állnia.

A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra lesz kapható. A megjelenés dátumát később fogják közzétenni.

Linkek
Hivatalos honlap
Deus Ex: Human Revolution a Wikipedián
Deus Ex Wiki

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?