Doctor Strange varázsrúnái

A Doctor Strange film legmeghatározóbb elemei voltak, amikor a doktor mágikus rúnákat rajzolt a levegőbe, azok felfénylettek, és általunk is láthatóvá váltak. Egy japán cosplayes zseniális módon oldotta ezt meg

Egy Nerf pisztolyt alakított át céljaira. Egyrészt a játékfegyvernek szigorú megjelenést adott, de ami a legfontosabb, a csövére egy olyan forgó LED-rudat szerelt, amely lenyűgöző rúnákat vetít a fegyver elé.

A Doctor Strange sikeréhez sokat tett hozzá, hogy Benedict Cumberbatch játszotta el a főszerepet. A film szellemisége miatt döntött úgy, hogy aláírja a szerződést.  Tőle sem áll távol a keleti filozófia. Rendszeresen meditál, kerüli a konfliktusokat, koncentrációs képességét folyamatosan fejleszti. Kevesen tudják róla, de a színész gimnázium után egy évet angol tanárként dolgozott egy indiai buddhista kolostorban.

Nem véletlen, hogy a filmben Cumberbatch mozdulatai olyan elegánsak és látványosak voltak. Egy Jayfunk nevű táncos készítette fel, ő oktatta a a megfelelő kar- és ujjmozgásokat, hogy mozdulatai minél természetesebbek legyenek.

Cumberbatch humorára jellemző, hogy a forgatás alatt teljes jelmezben bement egy képregényboltba, és Dr. Strange képregényeket vásárolt a boltos és a vásárlók nem kis megrökönyödésére.

(via)

Facebook hozzászólások

You may also like...