Döntöttek a Star Trek: Discovery jövőjéről

Hat epizód ment le eddig a CBS All Access újdonságából, a Star Trek: Discovery című sorozatból, de sajtóértesülések szerint máris berendelték a 2. évadot. A hivatalos magyarázat szerint a CBS online videotékájához egyre több előfizető csatlakozik, ez pedig a sci-fi produkció érdeme. Emellett a kritikusok is elismerték a szériát, cikkünk a kezdésről itt olvasható.

A dupla részes pilot afféle bevezetés volt az új Star Trekbe, hiszen a 3. epizódban kezdődött el az igazi cselekmény, ekkor került a főhős, Michael az igencsak kétes USS Discovery fedélzetére. A sztori azóta igencsak beindult, a legénység között akad, aki misztikummal, más humorral teszi hozzá a magáét, így abszolút jó néznivaló a CBS All Access újdonsága.

star-trek-s2-berendeles2

A Star Trek: Discovery félévados fináléja november 12-én lesz, addig 9 részt láthatunk, kis szünet után pedig ugyancsak heti bontásban jön még majd 6 epizód. Azt egyelőre nem tudni, hogy a második etap milyen hosszú lesz és, hogy mikorra készül el, a készítők azonban utalgattak már rá, hogy elképzelhető, hogy sokat kell várnunk a folytatásra. Az HBO-nál vált mostanában bevett szokássá, hogy egyes sorozatokat hosszabb szünetre küldenek, a Westworldre is két évet kell várni, és úgy néz ki, hogy a Trónok harca se kerül adásba 2019 előtt.

A jó hír, hogy ezt az alkotók általában azért csinálják, hogy fenn tudják tartani a minőséget, és ne kelljen kapkodva összerakni az új részeket. Ennek pedig csak örülni lehet.

Facebook hozzászólások

You may also like...