Döntöttek Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnökének a sorsáról

A Solo: Egy Star Wars-történet buktája után rengetegen követelték Kathleen Kennedy fejét, akit azzal vádoltak, hogy rettenetesen rossz irányba vitte el a híres sci-fi franchise-t. A legfrissebb hírek szerint azonban a producer elmozdíthatatlan, hiszen 2021-ig meghosszabbították a szerződését. Így többek között Kennedy lesz felelős azért, hogy a Star Wars a tévéképernyőkön is sikeres legyen, hiszen a Disney új streaming szolgáltatásán indul majd egy élőszereplős sorozat is.

Kathleen Kennedy akkor vette át a Lucasfilm vezetését, amikor a Disney megvásárolta George Lucastól a Star Warst nem kevesebb, mint 4 milliárd dollárért. Azt meg kell jegyezni, hogy a bizalmi szavazás azért lehetett sikeres a producer számára, mert a legtöbb mostanában készült Star Wars film jól hozott a pénztáraknál. Csak azért a Zsivány Egyes és a Solo is nagyon nehezen készült el, rengeteg újraforgatásra volt szükség ezeknél a spinoffoknál. A rendezőcseréről nem is beszélve.

Belsős infók szerint a Lucasfilm a tévében látja a jövőt, így nagyon meg fogják nyomni az erre a médiumra szánt produkciókat. Pénzzel és remélhetőleg minőségi tartalommal is.

Facebook hozzászólások

You may also like...