Együtt harcol a Justice League az új trailerben

Végre megjött, hosszú felvezetés után Zack Snyder a Justice League rendezője elsők közt posztolta ki a film új előzetesét. A látványos képsorokon Cyborg úgy repül, mint Iron Man, Aquaman a Batmobilon potyázik, a Flash beszól Bruce Wayne-nek, Wonder Woman meg csak simán kőkemény. Egy adagnyi önirónia is szorult az alkotókba, úgy tűnik, hiszen Batman beismeri a trailerben, hogy az ő egyetlen szuperereje, hogy rettenet gazdag, de akik jól odafigyelnek, azok sok érdekességet vehetnek észre a kedvcsinálóban. Ott van például Amber Heard karaktere, aki atlantiszi és itt láthatjuk először mozgásban, illetve kapunk egy kis ízelítőt azokból a szörnyekből is, akik ellen a Justice League harcolni fog. Merthogy új fenyegetés közeleg, Superman meg sehol.

A Justice League november 17-én jön a mozikba, az elmúlt napokban pedig nagyon erős hype övezte a film első igazi előzetesét. A főszereplők ugyanis saját posztereiken pózoltak, illetve kaptak egy-egy teasert is. A teljesség kedvéért alább ezeket is megmutatjuk, mert nagyon jól sikerültek.

A DC-nek egyébként van mit javítania, hiszen a Marvelhez képest nem igazán sikerült eddig a terveknek megfelelően az unverzumépítésük. Annak ellenére, hogy a Man of Steel korrekt Superman film lett, a Batman v Superman már a többség tetszését nem nyerte el, a Suicide Squadról nem is beszélve, bár mondjuk utóbbi bezsebelt magának egy Oscar-díjat is. Ki gondolta volna? Idén kapjuk még ezt a Justice League filmet és nyáron Wonder Woman önálló kalandját, a szakma és a közönség pedig egyöntetűen bízik ezekben. Csak el ne rontsa a Warner megint.

Egy viszont biztos. A stúdió és a készítők nem hallgattak a rajongók panaszaira, akik azt sérelmezték, hogy túl sötét a DC filmek hangvétele és látványvilága. De ez sose baj. Olyan erősen azért nem kéne utánozni a Marvelt.

jl2 jl3 jl4 jl5 jl6

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?