Rain – Katee Sackhoff saját sci-fi sorozata

Bár a Csillagközi romboló óta láthattuk mozivásznon a Riddickben, és egy igen sötétre sikerült Power Rangers rövidfilmben, a sci-fi rajongók már vagy hat éve várják szüntelen, hogy Katee ’Starbucks’ Sackhoff végre ismét feltűnjön egy SF szériában.

Jó hír, hogy a Battlestar Galactica üdvöskéje hamarosan saját gyártású, futurisztikus sci-fi drámájában fog szerepelni. A Rain egyfajta ’evolúciós példázat’ lesz, mely betekintést kíván nyújtani a lehetséges jövőbe, mindezt egy katona, Rain (Katee Sackhoff) szemén keresztül. A sztori egy olyan világban játszódik majd, amelyet a globális felmelegedés hosszú távú hatásai, a fosszilis tüzelőanyagok égetése és a természeti egyensúlyának tudományos manipulációja tett tönkre. A téma sokkal inkább hat politikai állásfoglalásnak, mintsem egy könnyed sci-fi sorozatnak, de hát nem azt dörgölik mindig az ember orra alá, hogy csak űrmeséket néz, és nem foglalkozik a valósággal?

A sorozat Reunion Pictures égisze alatt fog megvalósulni. Azt még sajnos nem tudni, hogy Katee hány részesre tervezi a Rain-t, és még arról sincsen információ, melyik csatorna veszi meg. Talán a Syfy majd vevő lesz, bár a hírt még nem erősítették meg. Mindenestre a producer, Tom Rowe nagyon bizakodó. A következőket nyilatkozta Rain-ről:

,,Katee olyan jövőbeli világot és történetet alkotott, ami magába szippant és elsodor. Nagyon személyes módon mutatja be a civilizáció szívszaggató leépülését.”

Ígéretesnek tűnik, reméljük, mihamarabb készítenek majd hozzá egy teasert is.

Bósa Diána

Facebook hozzászólások

heretique

,,Beyond the mist is Malkuth: the Kingdom. But it does not exist unless you make it so. It becomes as you create it. If you dare to walk into the mist, then you will build a world or you will cease to exist entirely. And you can do this thing." (Neil Gaiman - The Return of the Thin White Duke)

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?