Végre megérkezik a magyar képernyőkre a The 100 című tini sci-fi

Sokan már évek óta várnak rá, így nagy hírnek számít, hogy egy új magyar tévécsatornán, az RTL Spike-on mutatkozik be a The 100 című tini sci-fi sorozat. A premier december 4-én, este 22:00-kor esedékes és a produkciót A visszatérők címen kell keresni. A további epizódok kedd esténként lesznek láthatóak. Az eredetileg a CW-n futó széria már a 4. szezonját kezdi 2017-ben, így jókora a lemaradás, de azoknak, akik nem hallottak még róla, érdemes bepróbálniuk a The 100-et. Egy meglepően komoly hangvételű drámáról van szó egyébként, melynek története szerint a világ elpusztult, az emberiség pedig a The Ark nevű űrbázison lelt menedéket. Amikor azonban a Föld körülötti pályán is kezd forróvá válni a talaj a túlélők lába alatt, leküldenek a bolygóra 100 fiatal elítéltet, hogy nézzenek körbe. El lehet képzelni, hogy milyen szinten szabadul el odalenn a pokol, nem éppen a Vámpírnaplók rajongóinak ajánlott ez a sorozat.

Az első etap egyébként 13 részes, és olyan befutott arcok is szerepelnek benne, mint a Lostból Henry Ian Cusick, mégis az akkor még ismeretlennek számító fiatal színészek viszik el a hátukon a történetet, úgy mint Eliza Taylor vagy Bob Morley.

A science fiction és a fantasztikum rajongóinak érdemes lesz a The 100 mellett más sorozatok miatt is a kábelcsatornát választani, hiszen itt lesz először szinkronnal látható az Orphan Black december 2-től. Az RTL Spike-on Sötét árvák címmel bemutatkozó szériában Tatiana Maslany brillírozik, akinek hála több díjat is bezsebelt a produkció. Mindemellett jön még a zombivá váló orvostanhallgatóról szóló iZombie, mely képregényadaptáció, a Wynonna Earp nevű újonc sorozat, és az HBO után itt is adásba kerül az Ash vs Evil Dead című démonhentelős széria.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?